Foto inspiratie – Motketel/Niersen/bos

Een prachtig bos die op unieke manier onderhouden wordt. Liggende bomen, takken, oude barsten, groot open volume en een ongekende schoonheid van ruwe texturen. Plaatselijk noemen we het de Motketel en vooral het typerende rode (oxide) water wat hier uit de grond komt is erg bekend. Voor mij is niet alleen de samenkost van de ruwe texturen, tegenstellingen en kleuren datgene wat dit een van mijn inspiratiebronnen is. Dit bos geeft mij rust, elke keer dat ik er kom. Leert me vol verwondering kijken en genieten. Een integere les over de schoonheid in het verwoestbare,. Vergankelijkheid in het leven.

Richting Niersen vanuit Apeldoorn. 1e parkeerplaats aan de linkerkant als u het kruispunt voorbij bent. Vervolgens de verharde weg oversteken en het bruggetje over.

Wilt u deze foto’s gebruiken als inspiratie voor een kunstwerk? Geen enkel probleem, daar zijn ze voor gemaakt. Wel stel ik het op prijs als ik er vanaf weet en bij een één op één kopie van een van de foto’s zal dan wel mijn naam vernoemd moeten worden. Als je ze gebruikt voor inspiratie en uitgangspunt zonder identiek voor de afbeelding te gaan, mag dat natuurlijk. En verwijzen is altijd een welkom.

-Maxime

 

Start the conversation