Waarom kiezen voor Maxime?

Waarom kiezen voor Maxime?

Opzoek naar een professionele kunstenaar met een warm en open karakter? En het liefst iemand die ervaring heeft met jeugd, scholen en kinderdagverblijven? Dan zijn wij een match. Met kleurrijke, inspirerende & natuurlijke muurschilderingen creëer ik sfeervolle ruimtes.
Terug naar blog

Over mij

Ik zou mijzelf het beste kunnen omschrijven als gedreven, enthousiast en open. Als kunstenaar streef ik ernaar om eigenheid, professionele kennis en sfeer te leveren aan mijn klanten.

Vraag je het aan één van mijn 3 jonge kinderen? Dan is mama vooral lief, gezellig en altijd iets aan het maken. Stilzitten doe ik dan ook zelden en als vrijwilliger bij de scouting, ben ik heerlijk buiten. De natuur is mijn oplaatplek en het is daar waar ik mijn energie en inspiratie vandaan haal. Het liefst werk ik voor en met kinderen. Hun spontane kijk en mijn karakter sluiten erg goed op elkaar aan.

 • Sfeer mogen maken

  Een grote muur is een geweldige plek voor een mooie muurschildering. Het maakt een echte eye catcher en sfeer. Ik leg het vaak uit als een stilstaand theater. Welk gevoel en welk verhaal wil je scheppen? Lief, warm en vol leuke zoekdieren (kinderdagverblijf). Of juist energiek, fris en spontaan (jeugdwerk). Gedempt, inspirerend en in zwart/wit (kantoor ruimtes). Elke plek heeft zijn eigen thema en wensen.

 • Natuurlijk thema

  Geef je mij een kale muur en weinig harde wensen? De kans is dan groot dat ik je met veel enthousiasme mijn enorme verzameling landschapsfoto's laat zien. De kleuren, het lichtval, de details.. Een natuurlijk thema is eigenlijk altijd goed. Het inspireert, motiveert, brengt rust.. Eigenlijk kan ik bij elk thema wel een passend landschap vinden.

 • Jeugd

  De laatste jaren werk ik vooral voor basisscholen, jeugdwerken en kinderdagverblijven. Mijn stijl, karakter en natuurlijke thema's passen bij uitstek bij de jeugd.

  Natuurlijk maak ik ook muurschilderingen in kinderkamers, maar vaak schilder ik dan de hele kamer in geadviseerde kleuren. Zo vormt het een geheel en krijg je geen los plaatje aan de muur.

Styling & kleuradvies

Kleur en sfeer zijn mijn passie. Het is dan ook niet vreemd dat ik ook graag passend advies geef voor de rest van de ruimte. Welke tinten passen bij de wensen van een basisschool die wil restylen? Hoe kun je gemakkelijk een lokaal een andere identiteit geven en hoe werkt dit samen met de functies van deze ruimte? Door de doelgroep (jeugd) goed te kennen, geef ik graag kleuradvies.