Zakelijk | muur met een statement

Voor Dräger (Dreager) Nederland, maakte ik een bijzondere serie schilderingen en houtskooltekeningen. De nieuwe locatie in Zoetermeer miste een persoonlijk karakter en de lange witte muren vroegen om een statement.
Voor veel bedrijven is het moeilijk om hun producten of diensten een persoonlijkheid en herkenbaarheid mee te geven. Door karakteristieke foto’s van de doelgroep met het desbetreffende product als invulling van de ruimtes te gebruiken, ontstaat er een herkenbaarheid. Dit is inspirerend en helder voor de werknemers en brengt de uitstraling van het bedrijf over naar de klanten, leveranciers en anderen van buiten de onderneming die zich in deze ruimtes begeven.
Voor deze serie muurschilderingen koos ik een combinatie van grijstinten die zowel warme als koele tinten in zich hadden. Dit zorgt in combinatie met het trakke kader op de muren en volledige muurhoogte voor een stevig geheel. Ondanks de complexe afbeeldingen, die in samenspraak zijn gekozen met de werknemers uit de desbetreffende ruimte en uit de fotobestanden van Dräger zelf, is het een overzichtelijk geheel geworden.

Bent u opzoek naar een op maat gemaakte statement voor uw bedrijf? Neemt u dan vooral contact op voor de mogelijkheden, prijzen en ideeën. -Maxime
m.vanamersfoort@hotmail.com of via het contactforumulier

Start the conversation