Elke werkplek verdient aandacht en een eigen karakter die aansluit bij de onderneming. Kunst inzetten als visieverteller en persoonlijkheid te geven aan uw diensten of producten. Dat vraagt om maatwerk kunst en een ondernemer met openheid en trots.

Maatwerk kunst gemaakt vanuit het beeldmateriaal van de onderneming zelf, is een krachtige manier om uw product zowel benaderbaar als professioneel tentoon te stellen. Houtskoolkunst op canvas is  sterk en tijdloos, vraagt geen onderhoud en vormt een aanvulling in een zakelijke omgeving.

Voor Dräger (Dreager) Nederland, maakte ik een bijzondere serie schilderingen en houtskooltekeningen. De nieuwe locatie in Zoetermeer miste een persoonlijk karakter en de lange witte muren vroegen om een statement.
Voor veel bedrijven is het moeilijk om hun producten of diensten een persoonlijkheid en herkenbaarheid mee te geven. Door karakteristieke foto’s van de doelgroep met het desbetreffende product als invulling van de ruimtes te gebruiken, ontstaat er een herkenbaarheid. Dit is inspirerend en helder voor de werknemers en brengt de uitstraling van het bedrijf over naar de klanten, leveranciers en anderen van buiten de onderneming die zich in deze ruimtes begeven.
Voor deze serie houtskooltekeningen koos ik voor enkel houtskool en een zwaar canvasdoek van hoogstaande kwaliteit. Het formaat van deze 7 doeken zijn 1,10 x 2 meter. Dit stevige formaat zorgt in de overzichtelijke en strakke vergaderkamers voor een zakelijke en op de mensen gerichte focus. Ondanks de complexe afbeeldingen, die in samenspraak zijn gekozen met de werknemers uit de desbetreffende ruimte en uit de fotobestanden van Dräger zelf, is het een overzichtelijk geheel geworden.

Bent u opzoek naar een op maat gemaakte statement voor uw bedrijf? Neemt u dan vooral contact op voor de mogelijkheden, prijzen en ideeën. -Maxime
m.vanamersfoort@hotmail.com of via het contactforumulier

>>muurschilderingen voor Dräger

Start the conversation