Online Kunstlessen

Online Kunsttraining door Maxime
Voor iedereen die zijn artistieke werk naar een hoger niveau wilt brengen.
Ben jij opzoek naar praktische informatie en handvaten om je werk sterker te maken? Wil je meer leren over materialen, kleuren mengen, schetsen en het inzetten van beeldelementen? En wil jij de uitdaging aangaan om je werk persoonlijker en professioneler te maken? Lees hieronder uit welke pakketten je kunt kiezen!

Ik wil:
– Leren schetsen
– Materialen leren kennen
– Contrastrijker werk maken
– Betere beeldkeuzes maken
– Durven experimenteren

Online Kunsttraining: De Basis 
In deel 1 ligt de focus op materiaalkennis, beeldelementen zoals perspectief, contrastrijk werken en andere beeldtechnische technieken waar je als beginner, maar zeker ook als meer ervaren creatieveling veel uit kunt halen. Aan de hand van heldere lesvideo’s, geschreven lesstof en opdrachten leer je meerdere praktische tips en handvaten om de materialen die je wilt gebruiken, beter te kunnen inzetten. Nu €55

Ik wil naast de basis:
– Verhalender werk maken
– Valkuilen omzetten
– Eigener werken
– Een goede workflow krijgen
– Blijvend groeien

Online Kunsttraining: Basis + Verdieping
In het 2e deel ga ik dieper in op de onderwerpen die jij kiest en het autonoom maken van je werk. Ik vertel je over het verhalend vermogen van beeldend werk, het inzetten van fascinaties maar ook het kiezen van sterkere beeldkeuzes. Wil jij jezelf beter kunnen uiten in je artistieke werk? Of ben je opzoek naar een verdiepende laag om van het hobby-gevoel af te komen? Dan is deze training voor jou! Nu €85 voor de volledige training! 

Blok 1 BASIS KENNIS

Blok 2 KRACHT

Blok 3 KARAKTER