KUNSTmuur Fysio Fit Veenstade

Vandaag een ontzettend leuke dag gehad en iedereen was verrast door jou mooie muur beschildering WAANZINNIG IS HET RESULTAAT! super bedankt daarvoor namens het hele team!
-Sabine van Team Fysio Fit Veenstade

Wat een heerlijke mail om te ontvangen van Sabine na de onthulling van hun KUNSTmuur. De vrijdag voor de opening schilderde ik, met een behoorlijk strakke deadline, deze unieke en persoonlijke vertaling van Fysio Fit Veenstade.

Kunst Kracht Karakter | niet voor niets de kernwoorden van het werk dat ik met zoveel passie mag doen. Het zoeken naar de identiteit van dit bedrijf en de eigenheid van haar team verliep spontaan en stoer.
De gedurfde rode muur stak hard af tegen de zachte zandkleur en maakte deze lange gang optisch korter. Door de overgang tussen het rood en zandkleur te verleggen en dynamischer toe te passen, onstaat er een sportieve uitstraling die ook ruimte creëert.
Voor elke klant teken ik van te voren een sfeerimpressie die een schets toont van wat er mogelijk is. Het geheel hebben we besproken en aangepast tot het uiteindelijke ontwerp.

Bedankt Team Fysio Fit Veenstade voor het vertrouwen, de sfeer en jullie enthousiasme!