Elke werkplek verdient aandacht en een eigen karakter die aansluit bij de onderneming.

Veel ondernemers weten dat een goed gekozen en uitgewerkte uitstraling bevordelijk is voor de werksfeer en kiezen vaak voor veranderbare en vervangbare kunst. Belangrijke factoren voor deze keuze zijn veelal het verschil in smaak voor kunst en de betaalbaarheid ervan. Maar wat geven deze, veelal op kleur en maat gekozen, kunstwerken weer over uw bedrijf? Vertaalt het wél uw visie, uw producten of diensten? 

Stelt u zich het volgende voor:
”Een ondernemer bereidt zich voor op zijn kennismakingsgesprek met een bedrijf. Hij is geïnteresseerd in een dienst die zij aanbieden en ziet groeimogelijkheden in mogelijke samenwerking. Via de website en andere media heeft hij zich ingelezen in hun bedrijfvisie, doelgroep en heeft onbewust de beeldende kenmerken van het bedrijf opgeslagen. Hij parkeert zijn auto bij het pand die een karakter draagt, passend bij de onderneming. Bij het binnen stappen valt hem op dat de uitstraling van de ruimte klopt met het bedrijf, zijn visie en zijn producten. Lange strakke muren zijn aangevuld met grote kunstwerken die volledig in stijl en evenwicht zijn met zowel de ruimte als het bedrijf. De afbeeldingen zijn met zorg gekozen uit het eigen beeldmateriaal van het bedrijf en tonen de toch ongrijpbare diensten in een persoonlijker licht. 
Vol goede moed schudt hij de hand van de ondernemer en bedenkt zich dat hij bewondering heeft voor het lef om zó duidelijk de visie door te voeren in alle onderdelen van de onderneming.”

Deze ondernemer met lef kunt u zijn! U kunt er voor kiezen om zowel een prettige werkplek te bieden als een professionele uitstraling vanuit uw bedrijf.  Door zowel muurschilderingen, grote houtskooltekeningen en schilderingen op ondergronden op maat te maken, bied ik u ongekend veel mogelijkheden om uw ruimte uw visie te laten spreken.

Als professionele kunstenares sta ik voor kwalitatieve producten, hoogstaande en nette afwerkingen en duurzaamheid. De uitdaging om als kunstmaker u te tonen wat de mogelijkheden in maatwerk Kunst zijn en deze uit te voeren is één van mijn favoriete diensten als onderneemster.

Heeft u interesse in een vrijblijvende impressie-gesprek? Neemt u dan vooral contact op zodat we samen uw wensen door kunnen nemen. Veelal volgt uit een eerste kennismaking van zowel u, uw onderneming en de ruimte een schetsfase en vervolgens wordt er een prijsindicatie gemaakt. Mijn werktempo en enthousiastme zijn mijn gouden combinatie om u vlot van maatwerk kunst te voor zien.

Mijn visie is: Karaktervolle Kunst op maat met een statement.

-Maxime

Schilderij ASSA ABLOY forest
*Maxime-art-Dreager-Zoetermeer-muurschildering.19
NVDO

Start the conversation