Atelierlessen bij Maxime

Voor volwassenen

Opzoek naar uitdaging, groei en hulp van een professional bij uw vaardigheden? Dan is dit de les voor u! In het nieuwe atelier geef ik op dinsdagavonden tekenles voor volwassenen. Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met uw persoonlijke ontwikkeling en reflecteren we aan het einde altijd als groep elkaars werk. De algemene materialen zijn aanwezig en de eerste lessen zullen met houtskool, conté en pastelkrijt gegeven worden. Als u direct al een voorkeur heeft voor een ander materiaal is dit altijd mogelijk! Ook kunt u bij mij grote maten tekenpapier kopen voor een kleine prijs (rollen van 1,5m hoog x 15m).
Waar ligt de focus tijdens deze lessen?
– persoonlijke ontwikkeling in uw vaardigheden en keuze voor onderwerpen
– licht/schaduw werking
– materiaalkennis
– u werkt aan uw eigen projecten en stelt uw eigen doelen
– reflecteren van elkaars werk

 Voor Jong Talent

In deze lessen zullen in het teken staan van ontwikkeling van zowel materiaalkennis als de onderwerpen. Veel kunstlessen voor kinderen bestaan uit groep-gebonden opdrachten, ik geef ze juist de gelegenheid om op onderzoek te gaan naar hun eigen handschrift en zelfgekozen onderwerpen. Door juist deze leeftijdsgroep uit te dagen eigen werk te maken, wil ik jongeren met een creatief talent de ruimte bieden om te groeien.
Leeftijd is vanaf 8 jaar. Deze tekenlessen zijn bedoeld voor kinderen die veel tekenen en graag meer willen leren. Echt een les voor jong talent!