Tekenlessen bij Maxime

maxime-werkkamer-logo

 Voor Jong Talent

Vanaf deze periode ga ik starten met het geven van tekenlessen voor jongeren! Deze lessen zullen in het teken staan van ontwikkeling van zowel materiaalkennis als de onderwerpen. Veel tekenlessen voor kinderen bestaat uit groep-gebonden opdrachten. Door juist deze leeftijdsgroep uit te dagen eigen werk te maken, wil ik jongeren met een tekentalent de ruimte bieden om te groeien in hun tekenskills.
Leeftijd is voor deze groep niet zo belangrijk. Deze tekenlessen zijn bedoeld voor kinderen die veel tekenen en graag meer willen leren. Echt een les voor jong talent!
Wat bied ik deze lessen?
– Om de les werkt je aan jou eigen projecten en krijg je hier persoonlijke begeleiding in
– Om de les leer je nieuwe materialen en technieken kennen aan de hand van een vlotte groepsopdracht
– Op een leuke manier kennis maken met werk van bekende of bijzondere kunstenaars
– Uiteindelijk werk je naar een eigen portfolio toe!
De uren en de dag staat nog niet met zekerheid vast. Als ik 4 aanmeldingen heb, gaan we samen opzoek naar het beste moment voor iedereen. De lessen duren 1,5 uur en mogelijk is het om de week (afhankelijk van de wens van de kinderen).

Voor volwassenen

Opzoek naar uitdaging, groei en hulp van een professional bij uw tekenvaardigheden? Dan is dit de les voor u! In mijn gezellige tekenstudio geef ik op 2 momenten in de week tekenles voor volwassenen. Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met uw persoonlijke ontwikkeling en reflecteren we aan het einde altijd als groep elkaars werk. De algemene tekenmaterialen zijn aanwezig en de eerste tekenlessen zullen met houtskool, conté en pastelkrijt gegeven worden. Als u direct al een voorkeur heeft voor een ander materiaal is dit altijd mogelijk! Ook kunt u bij mij grote maten tekenpapier kopen voor een kleine prijs (zelfs rollen van 1,5m hoog x 15m).
Waar ligt de focus tijdens deze lessen?
– persoonlijke ontwikkeling in uw tekenvaardigheid en keuze voor onderwerpen
– licht/schaduw werking
– materiaalkennis
– u werkt aan uw eigen projecten en stelt uw eigen doelen
– reflecteren van elkaars werk
houtskoolkunst- maxime-art.nl