Copyright en disclaimer

Copyright
Al het beeldmateriaal, kunstwerken, teksten en te koop aangeboden producten zijn gemaakt door mij, Maxime van Amersfoort. Deze vallen allen onder de bescherming van het auteursrecht. Al mijn beeldmateriaal mag niet zonder mijn toestemming gekopieerd of gebruikt worden door anderen. Het copyright of auteursrecht is het recht dat volgens de auteurswet toekomt aan de ‘maker’ van het desbetreffende werk.

Disclaimer
Wilt u mijn werk gebruiken? Dit zijn mijn gebruiksvoorwaarden: u dient contact op te nemen met via m.vanamersfoort@hotmail.com onder de vermelding van uw plan, naam en contactgegevens. En ten alle tijden zal het werk begeleid moeten worden met mijn bedrijfsgegevens: Maxime van Amersfoort, www.maxime-art.nlm.vanamersfoort@hotmail.com
1. Toepasselijkheid Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik, verwijzing en/of downloaden van het beeldmateriaal. Als u interesse heeft in het plaatsen of uitbrengen van mijn werk voor exposure doeleinden, zal dit werk in de eerste plaats niet toereikend zijn van kwaliteit. Kwaliteit is voor mij van groot belang en dit is mijn manier om deze te waarborgen.
2. Akkoordverklaring Ten alle tijden sta ik in mijn recht om mijn website te beheren en beschermen volgens mijn normen en waarden. Indien geplaatste teksten of verzoeken ongepast zijn of schadelijk zijn voor de website, ben ik in mijn recht om deze te verwijderen en eventueel toegang te ontzeggen.
3. Wijzigingen Mijn website is constant in beweging. Nieuw werk, veranderingen van prijzen, hoeveelheden etc zijn een realistisch aspect van mijn onderneming en dus ook mijn website. Ten aller tijden heb ik als doel u juiste informatie te geven. Desondanks blijft het mensenwerk en de eventuele taalkundige fouten door mijn dyslexie vragen om een milde lezer. Aan de teksten kunnen geen rechten worden ontleed. Verkoop wordt ten alle tijden in samenspraak geregeld.
4. Hyperlinks Mijn website bevat een gezond aantal links naar andere websites van leveranciers, andere multimedia etc. Deze gebruik ik voor uw gemak en informatie. Dit maakt mij niet verantwoordelijk voor daar waar de links naar verwijzen.
5. Eigendom Alle rechten op www.maxime-art.nl en mijn andere multi-mediavormen liggen bij mij. Auteursrecht, merkrecht en handelsnaamrecht beschermen mij en ik vraag u dit ook in acht te nemen en te respecteren.
6. Informatie Het schrijven en bieden van informatie verkregen van mij mag alleen aangepast worden als er taalkundige fouten zijn. Als het doel puur het waarborgen van de juiste Nederlandse taal, dient dit alsnog in overleg te gaan.
7. Gebruiksrecht Ik verbied u om mijn website te downloaden, kopiëren, vernielen.
8. Beveiliging Ten aller tijden ben ik zorgzaam voor zowel mijn werk en website en dus ook de beveiliging hiervan.
9. Plaatsing berichten Als u de moeite neemt om een bericht te plaatsten op mijn website, kunt u er van uit gaan dat ik het op mij neem om hier met zorg mee om te gaan. Alle berichten worden door mij eerst gelezen en dienen een aantoonbaar verband te hebben met de inhoud van mijn website. Indien het beledigend, aanstootgevend of inbreuk op mijn rechten is, zal het niet geplaats worden op mijn website.
10. Verkoop producten Voor de verkoop van mijn producten via www.maxime-art.nl gelden de op deze website genoemde Algemene Voorwaarden.

Start the conversation